Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ανακοινωση υποψηφιου δημαρχου Δ.ΤΟΥΛΙΑ


Αγαπητοί συνδημότες


Στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου πολλοί από εσάς αναγκαστήκατε να ψηφίσετε το συνδυασμό του κ. Τσιαντή υποκύπτοντας είτε σε εκβιασμούς, είτε σε ψεύτικες υποσχέσεις ή ακόμα γιατί δεν μπορούσατε να κάνετε αλλιώς, αφού συγγενικά σας πρόσωπα ήταν στο ψηφοδέλτιό του.
Όμως όλα αυτά τώρα έπαψαν να υπάρχουν.
Οι εκλογές που θα γίνουν την Κυριακή ξεκινούν από ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ και οι εκλογές της Κυριακής θα κρίνουν ποιος θα βγει δήμαρχος.
Απελευθερωμένοι πλέον δεν έχετε να ψηφίσετε πρόσωπα αλλά νοοτροπία και νέα αντίληψη για την διαχείριση της εξουσίας στο Δήμο. Έχετε να επιλέξετε πρόοδο ή συντήρηση.
Ιδιαίτερα εσείς οι ψηφοφόροι του τέως Δήμου Νεβρόπολης έχετε να συγκρίνετε:
Συγκρίνετε το δικό σας δήμο με το δήμο Πλαστήρα. Δυστυχώς ο Δήμος που είχε την ευθύνη ο κ. Τσιαντής έμεινε 20 χρόνια πίσω. Τα χωριά του Δήμου μαράζωσαν και δεν υπήρξε όλα αυτά τα χρόνια καμία ανάπτυξη.
Κανείς νέος δεν έμεινε στα χωριά, όλα τα σχολεία έκλεισαν και όλα λειτούργησαν στο καθεστώς ότι αν είσαι ψηφοφόρος του κ. Τσιαντή θα ευνοηθείς, αν όχι θα αδικηθείς.
Οι κάτοικοι, ιδιαίτερα οι μόνιμοι, του Δήμου Πλαστήρα το γνωρίζουν καλά αυτό.
Μεγάλη απόδειξη ότι τα δύο μεγαλύτερα χωριά, το Μορφοβούνι (ιδιαίτερη πατρίδα του κ. Τσιαντή) και ο Μεσενικόλας, τον καταψήφισαν.
Εάν λοιπόν θέλουμε να καταντήσουμε χωριά μαραζωμένα χωρίς νεολαία, χωρίς ανάπτυξη, ας τον ψηφίσετε.
Όμως πιστεύουμε ακράδαντα ότι όλοι θέλουμε το καλό του τόπου μας, την πρόοδο και την ανάπτυξη και γιʼ αυτό το λόγο, την Κυριακή, απαλλαγμένοι από σταυροδοσίες και εκβιαστικά διλήμματα καλείστε να ψηφίσετε με γνώμονα την αλλαγή στον τόπο μας.
Σας καλώ όλους να υπερψηφίσετε το συνδυασμό μας, αφού τίποτα δεν έχει κριθεί και όλα μπορούν να αλλάξουν.

Με τιμή

Τουλιάς Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε τα σχολια σας